Један од најбољих фудбалера света Кристијано Роналдо расплакао се током интервјуа који је дао новинару Пирсу Моргану за британску телевизију ИТВ.

Нападач Јувентуса емотивно је доживео тренутак када му је новинар приказао снимак оца, који је о њему причао пред Европско првенство 2004. године.

- Нисам никад видео тај снимак. Невероватно. Одакле вам? Не знам где сте га набавили, али морам га имати да покажем породици. Никад нисам добро познавао оца. Он је био алкохоличар и никад нисмо нормално разговарали. Очекивао сам да ћемо се шалити, да неће бити овако емотивно. Опростите... - кроз сузе је одговорио Роналдо.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Месијев отац на састанку с представницима Интер Мајамија

Роналдов отац преминуо је 2005. године, када је Португалац имао 20 година. Био је алкохоличар, због чега је и пропустио је успон свог сина, који је освојио пет трофеја у Лиги шампиона и исто толико Златних лопти, као и титулу шампиона Европе са Португалијом 2016. године.

- Најтужније када се сетим оца је то што сам успео да будем број један, а да он не види ништа, да не види како примам награде. Не, никада. Моја мајка је видела, моја браћа, чак и мој најстарији син. Али мој отац није видео ништа - закључио је Роналдо.