РЕД изјава, ред коментара, али бура око скандалозне одлуке Игора Стојилковића на мечу Црвена звезда - Инђија се не стишава. Два пенала у последњих неколико минута утакмице су посебно погодили црно-белу страну Топчидерског брда, па је један део навијача Партизана одлучио да ову ситуацију подигне на потпуно нови ниво, и тако овој трагедији српског фудбала да примесе комедије.


Наиме, делегација партизановаца окупила се испред зграде у којој живи Стојилковић, и симулацијом спорних ситуација показала шта мисли о одлукама земунског судије. Са собом су понели мали гол, лопту и креду, којом су доцртали простор терена на којем се налазио Алекса Вукановић када је пао при контакту са играчем Инђије, а који је очигледно био изван шеснаестерца.


Прочитајте још - СУДИЈА "УБИО" ФУДБАЛ И СЕБЕ: Арбитар Стојилковић помогао Звезди против Инђије


Перформанс је кренуо симулирањем баш те ситуације, а све је испраћено већ традиционалним повицима навијача Партизана у последње време: "Пенал за Звезду, хоћемо пенал за Звезду"...

На снимку који кружи друштвеним мрежама, може се видети и репризирање другог пенала, који, руку на срце више иде на душу голмана Инђије него судије Стојилковића. Навијачи црно-белих су се досетили и ситуације из 153. вечитог дербија, када је Џон Руиз лопту која је целим пречником била ван терена, вратио у шеснаест метара након чега је уследио погодак Гејлора Канге.