ТРЕНЕР фудбалера Војводине Ненад Лалатовић добио је данас од дисциплинаца ФСС драконску казну. Због искључења у полувремену утакмице Раднички - Војводина (1:2) пре недељу дана у Нишу Лалатовић ће паузирати на следеће три утакмице (против Вождовца, Младости и Спартака), а у касу ФСС ће морати да уплати и - 500.000 динара!


Ово је одлука дисциплинаца за старог "преступника", јер је Лалатовићу ово седма и најстрожа од свих казни од 2016. године и времена док је био на клупама Чукаричког, Војводине и нишког Радничког.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛАЛАТОВИЋ САМО ПИШЕ: Тренер Војводине има обавезу да достави изјаву после гафа у Нишу


Питање је, наравно, да ли ће и ова казна умирити претерано темпераментног Лалатовића који је искључење од судије Новака Симовића зарадио после свађе са групом најострашћенијих навијача Радничког који већ годинама на западној трибини стадиона "Чаир" имају изгледа специјални задатак да прозивају, иритирају, нервирају, по потреби и пластичним флашама гађају (као својевремено руководство Партизана) госте који им се због нечега не свиђају.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА КАЖЊАВА ТРЕНЕРА: Лалатовић пред суспензијом


Дисциплинци су са минималном казном од милион динара санкционисали и Војводину због клупског саопштења против судије Јована Шегрта пре меча са Црвеном звездом у којем су саркастичним тоновима нагласили да се "џелат враћа на место злочина"...


Са чак десет утакмица суспензије кажњен је играч Радника Ристо Ристановић, јер је безобзирним и грубим стартом ногом на лице нагазио противничког фудбалера на мечу Радник - Напредак.


ИСТРАГА ОКО НАМЕШТАЉКИ
ПРОТИВ Ненада Лалатовића отвориће се ускоро још један поступак пред Дисциплинском или Етичком комисијом ФСС. Комесар за интегритет такмичења Иван Петрић требало би да прикупи све доказе око јавно изречених претњи Лалатовића на мечу у Нишу да ће рећи за све намештене мечеве Радничког у прошлој сезони.