Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његова екипа против Бајерн Минхена играла без страха од противника и да га је на његовом терену "гледала у очи".

- Није било великог респекта према противнику, али као да је мало страха од неке нове грешке и тешке ноге у неким ситуацијама. Рекао сам играчима на полувремену да изађемо да играмо и да није срамота изгубити од Бајерна. Жао ми је другог и трећег гола... Још једно искуство, гледали смо Бајерн у очи. Идемо даље, окрећемо се осталим утакмицама - рекао је Милојевић за телевизују Арена спорт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛАКА "ТРОЈКА" БАЈЕРНА: Звезда поражена у Минхену

Звезда је вечерас у Минхену изгубила од Бајерна са 3:0 у првом колу Групе Б Лиге шампиона.

- Ниједна утакмица није за поређење, али свакако у некој доброј мери значи нам искуство од прошле године. У првом полувремну стајали смо у ниској зони и имали смо слабу циркулацију лопте коју смо желели... Морамо те неке ситуације да решавамо мало боље - рекао је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: КРАЈ: Бајерн-Црвена звезда 3:0

- Бајерн има свој начин игре, стрпљиво, из поседа и пуно трчања иду до шанси. Трећи гол је недостатак концентрације у надокнади времена, а други гол из наше грешке... Али опет, био је ово велики напор и такве ствари се дешавају. На овом нивоу је то тако. Верујем да ћемо грешке већ у нарендом мечу смањити на минимум - додао је Милојевић.