ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": МИНХЕН


ГОЛМАН Црвене звезде Милан Борјан жалио је после утакмице што су голови углавном наивно примљени, поготово трећи.


- Фали још доста искуства, мислим да смо одиграли одбрамбено доста добро, али смо и грешили. Много се бранимо, требало је да изађемо више, да се ослободимо. Екипа је била читаво прво полувреме у грчу. Није било разлога за то. Ово су најлепше утакмице за игру. Глава мора горе, да се спремимо за дерби и да победимо – реалан је Борјан.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милојевић: Није срамота изгубити од Бајерна, жао ми је другог и трећег гола


Милеров лукав гол мало га је избацио из такта.


- Био сам љут код трећег гола, тражио сам четворицу у живом зиду, викао сам да пазе на Милера јер је био са стране, тражио је брзо играње код тог слободног ударца. Мене је ухватио у раскораку. Викао сам на саиграче, нису ме чули. Дешава се из грешака се учи. Хвала нашим навијачима на сјајној подршци, били су десет пута гласнији од њихових.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛАКА "ТРОЈКА" БАЈЕРНА: Звезда поражена у Минхену


МИЛУНОВИЋ: БАЈЕРН ЈЕ СИЛА

ШТОПЕР Немања Милуновић је са читавом одбраном водио велику битку са асовима Бајерна.

- Остаје жал, јер је у 80. минуту било 1:0, имали смо и велику Маринову шансу. Наивно смо примили други и трећи гол, бранили смо се читаву утакмицу. Бајерн је показао своју силу. Добро смо чували Левандовског Дегенек и ја у првом полувремену, опасни су Коман, Кутињо и Перишић.


ПАВКОВ ИГНОРИСАО НОВИНАРЕ
МИЛАН Павков, нападач Црвене звезде, по ко зна који пут је на бахат начин игнорисао новинаре. Само је прошао поред њих, није хтео ништа да изјави. Могао је синоћ много тога да научи од Кутиња, Левандовског и Милера који су као прави професионалци изашли у сусрет немачким колегама.


КУТИЊО: МОГЛО УБЕДЉИВИЈЕ

НАЈБОЉИ играч утакмице, Бразилац Кутињо, није жалио што није био стрелац.

- Одиграли смо добар меч, победили и то је на првом месту. Има времена за моје голове. Били смо бољи, контролисали утакмицу, могли смо и убедљивије да славимо - рекао је Кутињо.