Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је да је његова екипа требало вечерас да победи АЗ у Лиги Европа због бројних створених прилика.

"Морали смо да победимо, тако бисмо ухватили озбиљан залет. Нажалост само је 2:2, али има још много да се игра. Много нам је жао јер би нас три бода добро погурала", рекао је Тошић за РТС после утакмице у Београду.

Партизан је на свом стадиону играо 2:2 са АЗ Алкмаром на почетку групне фазе Лиге Европа

Гости су повели, а потом и добили црвени картон, па је Партизан преоркенуо. Црно-бели ипак упркос бројним шансама нису успели да победе.

"Нисмо успели да задржимо предност, нажалост. Имали смо веома много лепих шанси. Ово је озбиљно европско такмичење у ком морају да се користе шансе. Свака мора да буде гол ако желите повољан резултат", казао је Тошић.

Бојан Остојић је рекао да је његовој екипи веома тешко.

"Свима нам је тешко јер смо испустили победу. Толико шанси смо пропустили, а примили два гола из три њихове прилике. Били смо бољи, квалитетнији и морамо да се погледамо у свлачионици и видимо шта није у реду", рекао је Остојић.

Он је навео да екипа може да буде и задовољна.

"Можемо да будемо и задовољни јер стварамо шансе против добре и дисциплиноване екипе. Све је било у нашим ногама, жалимо због испуштене победе", додао је Остојић.

Бојан Остојић је посебно захвалио деци која су у великом броју са трибина бодрила Партизан и истакао: "Жао ми је и због њих што нисмо победили".

Манчестер јунајтед је у другој утакмици те групе резултатом 1:0 победио Астану.