Манчестер јунајтеду никако не иде. Екипа Оле Гунара Солскјера је доживела још један неуспех - изгубили су од Вест Хема. О томе је говорио бивши тренер “црвених ђавола” Жозе Мурињо.


- Не бих рекао да сам права особа за питање о проблемима у клубу. Јасно је да екипа заостаје. Тешко ми је да кажем зашто. Провео сам тамо две сезоне и могао сам да видим доста позитивних ствари и да осетим у ком правцу све иде, онда је дошла та трећа сезона - почео је Мурињо разговор за “Скај спорт”.


Услед лоших резултата је Португалац отпуштен.


- Добио сам отказ тада и вероватно сам га заслужио, јер сам као тренер био одговоран. Међутим, реалност је да су сада гори него што су били. Можда људи мисле да уживам у томе, али то није случај.


Уз све то се и Маркус Рашфорд повредио, па ће посао Јунајтеду бити додатно отежан у наредном периоду.


- Имам у клубу људе које волим и имам велико поштовање за навијаче. За мене је веома тужно то што је тим постао досадан, али чак и када сте досадни можете да дођете до резултата. Проблем је што у овом моменту не видим ништа. Сумњам да овај тим може да дође и до места међу најбољих шест, а камоли у топ четири. Делује ми да је сада горе него прошле сезоне - закључио је Мурињо.