УТАКМИЦА осмог кола Српске лиге Запад између ФК Будућност Крушик из Ваљева и ФК Сушица из Крагујевца (1:0) завршена је инцидентом, поводом којег су се Крагујевчани огласили саопштењем и навели да су их противнички навијачи гађали флашама и бициклима док су били у свлачионици. Супротно саопштење је стигло из Ваљева, које негира ове наводе.

"Фудбалски клуб Будућност Крушик нема потребе да било шта демантује из саопштења ФК Сушице, јер ништа што је наведено у њему није тачно. Наши играчи, тренери и било ко од присутних клупских људи у рестриктивном простору није учествовао у било каквом инциденту. Редарска служба и полиција су у два наврата спречили сукоб гостујућих играча и навијача са навијачима домаћина, прво на трибинама, а потом ван рестриктивног простора. Уосталом, постоје службена лица, како фудбалска тако и полицијска, и треба сачекати њихове извештаје из којих ће се лако утврдити ко је виновник инцидента и да се он није догодио у свлачионици гостујуће екипе. На захтев тужиоца у ваљевском МУП су изјаве дали сви актери инцидента и службена лица пред чијим очима се све одвијало. Међу њима нема ни једног из ФК Будућност Крушик", кажу Ваљевци и узвраћају оптужбе:

"За тврдњу да смо на терену били заштићени од судијске тројке нема основа. Победу смо извојевали у утакмици у којој смо због оправданог искључења пуних 88 минута играли са играчем мање. Уосталом, постоје видео-записи који све говоре и ми смо их одмах, исте вечери, проследили Савезу, а на њима се јасно виде спорни детаљи, али и како на супротној трибини гостујући навијачи покушавају да дисциплинују домаће присталице."