Фудбалски клуб Партизан саопштио је да је до сада продато 16.765 комплета улазница за преостала два меча Лиге Европа које црно-бели играју у Београду као домаћин.

Како се наводи, сектор запад је распродат, као и бочни делови источне трибине до југа, док осталих сектора и даље има у продаји.

- По динамици продаје, али и из искуства које имамо из претходних година, очекујемо да се комплетан капацитет пуштених комплета улазница распрода до меча са Манчестер јунајтедом који је заказан за 24. октобар. Капацитет за ове мечеве је 23.500 места, не рачунајући секторе за гостујуће навијаче - наводи се у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИВАНОВИЋ ВАЛОКОВИМ СТОПАМА: Офанзивни везиста Партизан први петоструки стрелац клуба после 63 године

Партизан је, такође, навео да се путем друштвених мрежа и у јавности шире дезинформације и нуде улазнице за појединачне мечеве као и улазнице које су фалсификоване.

- Појединачних улазница за мечеве нема, а клуб неће сносити било какву одговорност за улазнице које нису купљене званичним каналима и лицима која поседују такве карте неће бити омогућен улазак на стадион - наводи се у саопштењу Партизана.