После забране црногорских власти Звездану Терзићу да уђе у државу генерални директор Црвене звезде је одреаговао на све то. Подсетимо, њему су забранили улазак јер га сумњиче да је утицао на Филипа Стојковића и Мирка Иванића да играју против тзв. државе Косово.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕРЗИЋУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК У ЦРНУ ГОРУ: Звездану рампа због Стојковића и Иванића


- Када су почетком јуна, уочи одигравања утакмице Црна Гора-Косово, два играча Црвене звезде одбили да стану мирно пред заставом и химном непризнате државе Косово, Дејан Савићевић је јавно оптужио мене да сам их на то наговорио. Данас није ни важно колико у томе има истине. Тада је до мене дошла информација да је Савићевић тражио од највиших органа републике Црне Горе да ми се због тога забрани улазак у Црну Гору. До данас сам мислио да је то шала, али ево сам се уверио да је истина - рекао је Терзић.


Открио је шта се тачно догодило.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Савићевић о утицају на Тумбаковића: Терзић је бацио "атомску бомбу" на наш фудбал


- Данас на аеродрому у Тивту припадници граничне полиције су ми љубазно саопштили да ми је забрањен улазак у Црну Гору. Захвалио сам им се и првим следећим летом се вратио у Београд. Нисам то очекивао од Црне Горе. Црне Горе уз коју смо одрастали, Црне Горе на коју смо били поносни. Оно јуче од Шиптара је било очекивано, али ово данас од црногораца је нешто на шта немам разуман одговор - поручио је Терзић.