Српски фудбалер Александар Митровић рекао је да би му пријало да настави голгетерски низ у репрезентацији, али да је најбитније да национални тим побеђује.

- Било би лепо да наставим голгетерски низ. Али, најбитније је да екипа игра добро и оствари победу. Ако дође још који гол, било би супер. Голови су само бонус - рекао је Митровић новинарима у Вилњусу.

Србија ће у понедељак гостовати Литванији у квалификацијама за Европско првенство. Митровић у последње време има одличан учинак у националном тиму и напредује на листи најбољих стрелаца.

- Мој посао је да дајем голове, небитно против кога играмо. Имамо много добрих играча, како на мојој позицији, тако у целом тиму. Ја сваку утакмицу играм као да ми је прва или последња - казао је Митровић.

Када је реч о предстојећој утакмици, која неће имати велики резултатски значај, Митровић је навео да се две екипе веома добро познају, јер су за нешто више од годину дана играле две утакмице.

- Биће другачије, ниједна утакмица није иста. Мање-више све знамо једни о другима, тако да неће бити изненађења, ни са наше ни са литванске стране. Знамо све о њима, верујем и они о нама. Знамо шта нас чека и спремни смо - навео је нападач српског тима.

Утакмица Литванија - Србија играће се у понедељак од 20.45 у Вилњусу.