Навијачи Грчке синоћ око 00:30 сати с палицама и пиштољима су опколили хотел у којем су били навијачи фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, јавља репортер "Аваза" из Атине.

- Четворица су нам пришла у хотелској башти, а њих још двадесетак је чекало испред. Тражили су да скинемо мајице и да виде имамо ли тетовиране „свастике“ - рекао је један од навијача.

Наводно ради се о навијачима АЕК-а, који не симпатишу нацисте.

- Срећа је да смо били присебни, а и они су видели да смо нормални, тако да током разговора с њиховим вођом није дошло до тежег инцидента. На крају је тај вођа, који има између 40 и 50 година, позвао хулигане да оду, након што су нам узели заставе, шалове и остале реквизите - рекао је навијач.

Иначе, реч је о атинском кварту који је десет минута хода од строгог центра града, у који полиција никако не залази. На крају се све добро завршило, јер је неко од хулигана узвикнуо да долази полиција.

Подсећања ради, фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине поражена је на Олимпијском стадиону "Спиридон Луис" у Атини од Грчке резултатом 2:1 у сусрету 8. кола квалификација групе Ј за Европско првенство 2020.