Манчестер се полако спрема за гостовање Партизана на “Олд Трафорду”. Локални лист “Вечерње новости” (Manchester evening news) се бавио саставом тима и проблемима са којима се тренер суочава.


Према њиховим наводима пет фактора би могло да има велики утицај на то којих 11 играча ће се наћи у стартној постави.


На првом месту је повратак Лука Шоа на тренинге. Он се постепено опоравља од повреде, али је сигурно да неће бити у конкуренцији за тим.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ноћ чуда у Њукаслу: Партизан осам пута гостовао на Острву и забележио само једну, али историјску победу


Одмах испод је спомињање Итана Лерда. Млади фудбалер је импресионирао све у последње време. У Београду није добио прилику да заигра, мада би то врло лако могло да се догоди вечерас. Посебно ако Ван Бисака добије прилику да се одмори.


Како пишу, трећи фактор је Хуан Мата. Најављује се да је он “зацементиран” у првих 11 и да ће то највероватније значити да ће један од чланова трилинга Ентони Марсијал, Маркус Рашфорд или Данијел Џејмс бити на поштеди.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Прилика играча Партизана да једног дана кажу: Ех, како сам ја тог новембра 2019. на "Олд Трафорду" ...


На “четворци” су Брендон Вилијамс и Џо Гарнер. Њих двојица су се већ одлично показали у Хумској и норвешки стручњак планира да их награди за то.


И као последњи, пети, се наводи Виктор Линделоф. Његова недавна повреда у Лига купу против Челсија значи да неће бити у тиму за овај дуел.