Као дугогодишњи спонзор српске кошарке Рода је још једном покренула акцију „2000 лопти за будуће асовеˮ, у којој ће основним и средњим школама са највише гласова поклонити 2.000 Молтен лопти за кошарку. Акција ће трајати у периоду од 16. септембра до 13. октобра, а гласање ће бити на интернет страници www.roda.rs/2000lopti.

Свака регистрација или пријава доносе по један глас, „share” на Фацебоок и Инстаграм друштвеним мрежама још 3 гласа, док промена Facebook „cover” фотографије, као и уношење броја Супер Картице, доносе додатних 10 гласова.

„Рода годинама уназад подржава развој српске кошарке, нарочито када су у питању млађе категорије. Зато смо још једном одлучили да организујемо акцију у којој ћемо деци, у школама широм Србије, омогућити да кошарку играју од малих ногу”, изјавила је Наташа Павловић, директорка маркетинга компаније Mercator-S, у чијем саставу се налазе и Рода маркети.

Акцију је подржао Кошаркашки савез Србије.

„Ово је добар пример како компаније могу да се укључе и дају подршку развоју кошарке. Рода већ дужи низ година подржава нашу репрезентацију, јуниорску лигу Србије, 3x3 првенство у баскету, а ево сада је још једном показала да не заборавља ни наше најмлађе”, изјавио је Дејан Томашевић, генерални секретар Кошаркашког савеза Србије.

Време је да покажете заједништво и тимски дух! Гласајте, лајкујте и поделите са пријатељима. Придружите се акцији и помозите вашој основној или средњој школи да освоји лопте.

(ПР)