Тренер Мирослав Николић поново има клубски ангажман. Искусни стручњак постигао је договор са новосадском Војводином и, свестан да касни јер је сезона увелико почела, не скрива да жели да врати клуб где му је место.


"Првенство је почело, мало смо закаснили, али крећемо озбиљно да радимо. Мораћемо у ходу да се сналазимо. Тренутна екипа је изузетно млада, тако да јој у догледно време треба прикључити три или четири искусна, квалитетна играча. Нисам тренер који се задовољава таворењем, па желим да након ове сезоне, која ће бити усмерена на стабилизацију клуба, кренемо да градимо тим кадар за више домете. Желимо да вратимо Војводину где јој је место", рекао је за Николић за новосадски „Дневник“.


Како се наводи, остаје још да се договоре детаљи сарадње, а уговор са Николићем ће вероватно бити потписан на четири године.


У својој богатој тренерској каријери, био је тренер Будућности, Хемофарма, Аполона, Радничког, Црвене звезде и Партизана, а последњи ангажман имао је у Динамику.


Као селектор репрезентације Србије до 19 година 2007. године осовојио је злато на Светско првенство у Новом Саду, а до скоро је био асистент Александру Ђорђевићу.