Тренер кошаркаша Морнара Михаило Павићевић рекао је данас да ће његова екипа урадити све да предстојећи меч против Партизана буде спектакл и навео да очекује да ће утакмица бити неизвесна, на један шут.

"Као и увек кад у нашем граду гостује Партизан, зна се да нас очекује кошаркашки спектакл. Ми ћемо урадити све са наше стране да спектакла заиста и буде. Пре свега, ту мислим на једну праву спортску атмосферу каква је било и ранијих година. Очекујем да утакмица, као и наше претходне у АБА лиги, буде незвесна, на један шут", рекао је Павићевић.

Кошаркаши Морнара дочекују сутра Партизан у утакмици трећег кола АБА лиге.

Екипа из Бара је нову сезону у регионалном такмичењу почела са две победе, док је Партизан у прошлом колу поражен од Приморске и има скор 1/1.

"Најлакше је припремити такве мечеве, у којима су непотребни мотивациони говори. Што се тиче другог дела, стратегије, сигурно је да је Партизан у предности, из простог разлога што су његови играчи више времена провели заједно. Резултати показују да су уиграни и да су спремно дочекали сезону, што се не може за нас рећи", рекао је Павићевић.

Он је додао да екипа још није одрадила комплетан тренинг са свим играчима, пошто су се на одсуства због репрезентативних обавеза надовезале повреде и болести.

"Рекао бих да каскамо за осталим екипама. Ипак, надам се да ћемо се 'скупити' за ову утакмицу и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо одакле нам прети опасност. Партизан је екипа састављена од изузетно квалитетних играча и одлично вођена од стране тренера Тринкијерија", рекао је тренер Морнара.

Кошаркаш Морнара Милко Бјелица рекао је да његова екипа после две везане победе у АБА лиги била у добром ритму, али да је онда уследио пораз у Риги.

"Очигледно је путовање оставило трага. Мислим да имамо довољно времена да се припремимо за меч с Партизаном и да се у најбољем светлу прикажемо барској публици. Набој ће бити већи него на другим утакмицама, с обзиром да долази једна од најбољих екипа у лиги, али госте ћемо дочекати максимално спремни", рекао је Бјелица.

Утакмица се игра сутра од 17.00.