ЈАЧАМО тело, дух и самопоуздање. Спорт је мој избор! То су слогани школе бокса "Светомир Белић - Белка", једне од ретких у престоници које се свим снагама боре да се не угаси некадашњи шампионски пламен племените вештине.

Мада је све мање дечака који навлаче рукавице и долазе да тренирају овај некада изузетно популаран спорт у Србији, у Заводу за спорт и медицину спорта у врхунским условима у Кошутњаку сваког дана од поднева окупљају се деца која желе да проникну у тајне бокса. Друга локација је башта хотела ДМБ у Маричкој улици број 14 у Раковици (10.00-12.00, 18.00-21.00).

- Уз високо квалитетан и добровољни рад и лично одрицање, кроз нашу боксерску школу прошло је више од 1.000 полазника. Од 25 регистрованих клубова београдског региона, наш клуб је рангиран на високој трећој позицији по резултатима и критеријумима Боксерске организације Београда - каже Петар Милеуснић.

Поред боксерског знања, полазници школе добиће савете од тима искусних вежбача и стручних сарадника: доктора, терапеута, нутрициониста...

- Поред помоћи државних институција и Предрага Перуничића, добијамо и подршку знаменитих легенди спорта уопште који су освајали светске и олимпијске медаље. Ова подршка је плод двадесетпетогогодишњег увида у наш рад и резултате, што у БК Партизан, што у БС Београда и Србије. Очигледно је свима да је основа за успехе била једино љубав и ентузијазам, обрнуто сразмеран скученим материјалним могућностима - закључује Петар Милеуснић.