Највећи регионални Сајам фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС од 12. до 14. октобра одржава се у Београду. У Хали 3 Београдског сајма преко 80 излагача из целе Европе током три дана публици ће представити све новине из света фитнеса: справе, реквизите, суплементе, као и рекреативне и спортске програме који су тренутно хит у свету. Очекује се око 10 хиљада посетилаца који ће на располагању имати више од 60 активација и презентација везаних за фитнес.

Сви посетици ће моћи и да потпуно бесплатно провере свој здравствени и фитнес статус, али и да на основу тих мерења и анализа добију савете о правилној исхрани и препоручљивим рекреативним програмима у циљу очувања здравља. Организатори су припремили бројна изненађења и поклоне за посетиоце као и такмичења у поњерлифтинг-у, фит кид-у, бодибилдинг ревију и атрактивне забавне програме за малишане.

Посебну вредност овом сајму даће његов едукативни карактер, јер ће еминентни стручњаци из ове области одржати велики број предавања, а у петак, 12. октобра биће одржан и Осми европски конгрес фитнеса.

Сајам фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС организује се под покровитељством Министарства омладине и спорта и Савеза за рекреацију и фитнес Србије, а промотер овог догађаја је наша млада и популарна глумица Драгана Мићаловић.