ТИТУЛА коју је држао наш прослављени кик-боксер Ненад Пагонис, вишеструки светски шампион, чека новог првака, а на њу ће у суботу (20.30) у хали "Ранко Жеравица" у Новом Београду, јуришати Бојан Џепина (32, 186 цм,.


Улог је огроман, победник ће бити нови професионални првак планете у ВАКО ПРО федерацији. Ривал српском кик-боксеру (до 88,6 кг) јесте Хрват Лука Жуљевић (25, 187 цм), првак своје земље, победник Светског купа и првак Европе.


Џепина и Жуљевић су се до сада два пута срели. У финалу Светског купа 2017. Бојан је био бољи, а у финалу ЕП 2018. Лука је славио. Хрват је до сада имао 21 борбу, забележио је 17 победа и четири пораза. Српски борац је вишеструки првак државе, првак Балкана, освајач светских и европских купова, вицепрвак света 2017, и Европе 2018. Његов скор у аматерској конкуренцији је: 110 мечева, од којих 98 победа и 12 пораза.


Спектакл ће бити употпуњен и са три борбе за професионалног шампиона Србије. Жесток окршај у рингу имаће Новак Радуловић и Слободан Мијајловић. Ништа мање интересантно неће бити ни у дуелу између две изузетне ривалке, освајачице многобројних титула, Марине Ђекић (20) и Јоване Миловановић (31). Трећи меч ће бити у супертешкој категорији, а рукавице ће укрстити Страхиња Митрић и Никола Филиповић, такође власници многобројних титула.