Српска атлетичарка Ивана Шпановић опоравила се од повреде и данас се вратила тренинзима. Шпановићева се месец и по дана опорављала од повреде задње ложе десне ноге, због које је пропустила Светско првенство, које се у недељу увече завршило у Дохи.

Како се наводи у саопштењу њеног тима, светска и европска дворанска шампионка у скоку у даљ недавно је добила дозволу лекарског тима на челу са доктором Јованом Ђуровићем да се данас врати тренинзима. Она је симболично одабрала да се врати на стазу дан после завршетка Светског првенства.

Шпановић и њен тренинг партнер Страхиња Јованчевић најавлили су почетак акције #тренирајсаиваном, која се ове године одржава од 7. до 27. октобра.

- Имам прелепе успомене од прошле године када су у овој акцији учествовале само девојке. Жеља нам је била да наставимо са акцијом и новим идејама. Знамо да је у друштву увек лакше тренирати, те је тема овогодишње акције „Ко је твој најбољи тренинг партнер“. Надам се још једном прелепом дружењу 2. новембра, овог пута у Београду - рекла је Шпановићева.