СВИ у Војводини, од председника клуба Драгољуба Збиљића до одбојкаша, верују да могу да се изборе за трећу рунду квалификација за Лигу шампиона.


Новосађане није обесхрабрио пораз од 3:0 у првом мечу друге рунде у румунској Галацији од Аркаде, јер су убеђени да данас (17.30) у реваншу у малој сали "Спенса" са навијачима имају снаге да елиминишу ривала, чија је једна од звезда и некадашњи наш репрезентативац Милош Терзић. А да би остварили циљ пулени Синише Гавранчића мораји да победе са 3:0 или 3:1 и да потом освоје златни сет.


- Желимо да покажемо да можемо много боље него у првом мечу, да у сјајној атмосфери од почетка до краја играмо веома борбено. Наравно, важно је да будемо мирни и концентрисани. У суштини, пресудиће наша страна терена - истиче тренер Синиша Гавранчић.


Прекаљени Милош Никић признао је да се у првом дуелу нису прославили, али и да су из пораза извукли поуке:


- Верујем да ће пред нашом публиком бити све другачије, да ћемо играти много боље. Тако можемо до златног сета, а онда да се боримо за пласман у трећу рунду. Надам се да ће навијачи бити наш осми играч.


ПОМОЋ ЗА КОСТУ

УТАКМИЦА ће имати и хуманитарни карактер. Улазак је бесплатан, а навијачи ће имати прилику да донирају новац за шестогодишњег Косту Петковића из Ветерника, који болује од леукемије и коме су средства неопходна за наставак лечења у Италији.