ОДМАХ после преузимања на управљање 28 новосадских градских апотека, компанија "Бену" прионула је на посао како би ти објекти што пре наставили да раде, али с модернијим изгледом и богатијом понудом, како је и најављено приликом потписивања концесионог уговора крајем јуна.

- Већина апотека биће реновирана и опремљена новим намештајем, осветљењем и подовима, као и допуњена асортиманом који ће моћи да задовољи и најспецифичније захтеве пацијената и потрошача - истичу, за "Новости", надлежни у компанији која је део немачког гиганта "Феникс".

Апотека у оквиру зграде Завода за хитну медицинску помоћ, потпуно нова, која досад није радила, требало би да буде отворена за пацијенте и потрошаче већ идућег месеца.

Прочитајте још - "Бену" доноси бољу понуду

- Почетком октобра још четири градске апотеке биће потпуно прилагођене иновативном и препознатљивом "Бену" концепту "отворених врата". Пацијенти ће и у њима имати могућност да од стално доступног фармацеута, који више није иза стакла рецептуре, добију најбољи савет пре доношења одлуке о куповини.

Будући да је једна од основних одлика "Бену" апотека свакодневно ангажовање на превентиви и промоцији здравих навика, пацијенти могу да очекују висок квалитет те врсте услуге од стручног кадра, који знања стално унапређује.

Припрема за отварање

У тој компанији Новосађанима најављују да ће им континуирано бити доступан најшири асортиман лекова и других медицинских производа у свим објектима градских апотека, као и могућност наручивања нестандардног асортимана за познатог пацијента, што ће допринети додатној сигурности у погледу примене терапија.

Прочитајте још - У НАЈАМ НА ПЕТ ГОДИНА: Галенска лабораторија Апотеке "Нови Сад" биће издата у закуп

КОНЦЕСИЈА

ГРАД Нови Сад је са компанијом "Бену" закључио уговор о управљању градским апотекама на 15 година. Концесиона накнада износи 500 милиона динара.

ВИТАМИНИ И КОЗМЕТИКА

У ПОНУДИ ће бити и већи избор производа, посебно медицинске и декоративне козметике, витамина и других дијететских суплемената, који чине стандардни асортиман "Бену" апотека у Србији.