БЕОГРАД - Бавим се уметношћу, а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима, казао је Танјугу Масимо Савић, цењени хрватски поп певач.

Савић је својим аутентичним звуком и интерпретацијом у којој спаја елеганцију канцоне и енергију рокенрола стекао много поштовалаца на простору некадашње Југославије.

Његови концерти су концептуално заокружени уметнички догађаји доведени до перфекције.

Масима Савића је екипа Танјуга затекла у београдском Битеф Арт Цафеу, где је одржао мини концерт за медије.

"Веома сам срећан што ћемо 22. децембра опет гостовати у Сава центру и направити још један аутентичан концерт у Београду. Увек се потрудим да заједно са својим сарадницима направим другачији концерт од свих претходних које смо свирали. Сава центар је добро место да се покажу мишићи у продукцијском смислу и то је велика инспирација за нас" казао је Савић.

Прочитајте још - Масимо распродао Сава центар

Он је обећао перфектан дизајн звука и сјајне музичаре на сцени за београдски концерт.

"Имам изузетне песме које са много радости одабирам пред концерт. Потрудићемо се да у продукцијском и уметничком смислу београдски концерт буде перфектан, а ипак другачији" казао је Савић.

Популарни музичар каже да је са репертоаром који дубље задире у емоцију направио веома велики успех код публике.

"Бавим се уметношћу , а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима. Још увек се осећам добро и на концертима где публика седи и ужива у канцони, али и клубовима где је присутно до хиљаду људи који желе прихватити емоције из мојих песама. У томе сам уживао још давних година у Београдском СКЦ-у" напоменуо је Савић.

О новом албуму Савић говори са осмехом.

Прочитајте још - Масимо Савић: Београђани су најбољи домаћини

"Имамо већ пуно готових песама. Чекам једног продуцента који треба да заокружи албум. Имао сам среће са дивним композицијама ,а мој задатак је између осталог да се бринем о звуку гитара на новом албуму", казао је Савић.