Певачица Северина Којић поново се нашла у центру скандала, као својевремено кад је изашао њен порно филм, док су овог пута у питању фотографије на којима је наводно потпуно гола.

Након што су се у појединим медијима појавиле фотке Северине Којић на којима је наводно потпуно гола, јавност је остала у шоку.

Недуго по објављивању ових фотографија, појавиле и сумње да је у питању фотошоп или добра монтажа. Северинин менаџер је експресно реаговао, јасно наговештавајући да су тужбе за овај акт спремне, и наводећи да је у питању "освета бившег партнера".

- “Све се ово ‘догађа’ управо након што је Северина опет победила у судским поступцима. Овакве освете бивших партнера, намештаљке и покушај дискредитације нису ништа ново. Поставља се питање где су томе границе и којим ће се још средствима послужити. Још јутрос су предузете све правне радње за заштиту Северининих права и интереса” - рекао је Томислав Петровић.

Пре 14 година певачица Северина Којић доживела је прави шок на естрадној сцени када је процурео њен приватни снимак експлицитног садржаја.

На једном Интернет сајту освануле су нове фотографије, а на њима је Севе, како тврде одређени медији, поново потпуно обнажена. Слике су за кратко време подигле велику прашину, те о њима не престаје да се прича.

Северина Којић је проговорила о понуди коју је добила након порно снимка са јахте, а више детаља пронаћи ћете кликом на линк.

Северина је и сама причала како плаче када гледа свој снимак са јахте, мада и дан данас још зарађује од порно снимка.

(блиц/свет)