Да су Драгана Мирковић и њен супруг Тони део светског џет сета одавно је познато, а још једна потврда овога добијена је када се појавио снимак који је направио Жан Клод Ван Дам на коме са својим пратиоцима дели одушевљење што се налази управо у њиховом друштву.

Звезда акционих филмова је провео неколико дана у престоници Аустрије а међу онима који су му пружили гостопримство били су и Драгана и Тони.

Ван Дам, који фолк певачицу и успешног бизнисмена познаје преко пријатеља из модне индустрије и медија, одлучио је да на друштвеним мрежама пренесе импресије, и то више пута током вечери, најпре поздравивши Драганиног сарадника и Тонија, а потом је за певачицу имао посебну најаву.

Прочитајте још - Драгана Мирковић на забави са Трамповим сином


- Она је огромна звезда на Балкану, певачица и глумица- објаснио је глумац својим фановима а потом се поново укључио и замолио Драгану да на српском поздрави све.
- Овде су најбољи, Жан Клод и друштво, пуно вас волимо и љубимо - рекла је фолк дива на шта је глумац одговорио да му је драго што је дошла Тонијевим приватним авионом.Колико су уживали у друштву сведоче и фотографије настале током вечери међу којима је и селфи настао у Тонијевом и Драганином аутомобилу.