Џон Фавро, сценариста и извршни продуцент прве игране серије Ратова звезда (Star Wars), The Mandalorian, објавио је фотографију нечега што би могло да буде оружје протагонисте у серији.

Фавреау је поставио фотку на свом Инстаграму, и иако ништа није прецизирао да се приметити да је кундак исти онај који вири на леђима главног јунака којег смо видели на првој фотки из серије, пише портал "ИГН".

Ако вас сећање служи као и нас, препознаћете ово чудо из, веровали или не, Star Wars божићног специјала, тачније из анимираног сегмента истог, у којем лично Боба Фет рукује њиме, а званични назив оружја је "Амбански фазни пулс-бластер", изузетно јака снајперска пушка која у правим рукама може да обори све што мрда.

Прочитајте још - Star Wars играна серија бавиће се Мандалоријанцима

The Mandalorian се дешава три године после догађаја у Епизоди 6: Повратак Џедаја (Episode 6: Return of the Jedi), а прича нас упознаје са "усамљеним револверашем на самој ивици галаксије".

Дизни (Disney) је за првих 10 епизода ове серије одвојио позамашних 100 милиона долара, јер ће управо она бити "капиталац" стреаминг сервиса, познатог под "радним називом" Disney Play.

Занимљив је списак редитеља који ће радити, свако понаособ, на по једној епизоди Мандалоријана: Дејв Филони, Таика Ваитити, Брајс Далас Хауард, Дебора Чо и Рик Фамујива су само неки од њих.