BREAKING Bad, највољенија AMC драма која се успешно завршила у 2013. години наводно ће добити свој дугометражни наставак, пише IGN!

Albuquerque Journal преноси информације из Канцеларије за филм државе Њу Мексико, а према тим информацијама филм са радним називом "Greenbrier" почиње са снимањем у Дјук Ситију средином новембра, а трајаће до раног фебруара наредне године.


Прочитајте још: Куда иде The Walking Dead? Па, Рик Грајмс добија три ТВ филма, за почетак (ВИДЕО)
Иако канцеларија није тврдила да филм има везе са Breaking Bad серијалом, то је потврдио "извор близак продукцији".

Филм наводно прати "бекство киднапованог човека и његову потрагу за слободом", а Variety потврђује да творац Breaking Bad, Винс Гилиган, ради на филму, иако "није јасно да ли је филм предвиђен за биоскопско или телевизијско емитовање".


Прочитајте још: ХБО одговорио на Трампове играрије са "крилатицом" серије "Игра престола"


Ово би био први пројекат на коме Гилиган сарађује са Sony Pictures Television отписивања трогодишњег уговора у јулу.

Даљих информација нема, као што није јасно ни да ли ће у питању бити прељуел, нити да ли ће уопште у филму бити ликова из серије. У најгорем случају који такође није лош сам по себи, филм ће бити смештен у "универзуму" Волтера Вајта.

На овогодишњем Comic-Con-у у Сан Дијегу, постава серије Breaking Bad је прославила деценију серије, тако да је тренутно савршен тренутак за дугометражни наставак бар у неком облику.