У ЦРНИМ хеланкама, шареном кратком блејзеру, са пуштеном косом и огромним црним наочарима, самоуверног корака, утрчала је Јелена Карлеуша у понедељак у студио “Авала филма” на снимање нове емисије “Звезде Гранда”, први пут након скандала који је избио због наводне афере са фудбалером Огњеном Врањешом. Певачица је из Кине, где је боравила код супруга Душка Тошића, са којим је према спекулисању медија покушавала да изглади ситуацију насталу након скандала када су у јавност испливале наводно њене експлицитне фотографије, стигла на снимање музичког такмичења у којем је чланица жирија и ментор многих кандидата. Многобројне новинарске екипе које су стрпљиво чекале дивин долазак, једва су успеле на тренутак да је виде, јер је из аутомобила буквално улетела у студио.

Док медији и даље прате сваки њен корак, поступак и реакцију, нагађајући о драматичним ситуацијама кроз које пролази, као и наводном нервном слому, Карлеуша је у препознатљивом гламурозном издању стигла на снимање, поздравила се са колегама у жирију и опуштено ћаскала са њима чекајући почетак такмичења, сазнају “Новости” од извора који је присуствовао снимању.

А да је то управо Јеца у издању у каквом је познајемо потврдило је и њено понашање према кандидатима.

- Бићу брутално искрена као и увек - рекла је Карлеуша оцењујући првог такмичара.

РЕКОРДАН БРОЈ НОВИНАРА Саша Поповић се нашалио да ће нам промаћи Карлеуша, јер док он улази на једна врата студија, она је на другим, а на почетку снимања обратио се свима у студију речима како никад више није било новинарских екипа на њиховом догађају, као тог дана. - Има их, веровали или не, 61 - казао је Поповић.


Прочитајте још - АФЕРА ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Заштита приватности у доба друштвених мрежа, може ли она да тужи таблоиде

И таква је и била. Делила је и добронамерне савете, а такмичари чијим извођењем није била задовољна вероватно су пожелели да пропадну у земљу истог тренутка, објашњава наш извор.

Једној такмичарки којом је посебно била разочарана оштро је, повишеним тоном са огромном страшћу, упутила речи које су деловале као да их сама себи упућује.

- Како ти мислиш да будеш звезда? Мораш 300 одсто да се бориш! Мораш да се бориш за себе, за свој живот, своју каријеру. Сваки пут када паднеш, мораш да се дигнеш. Само тако можеш да успеш - грмела је Карлеуша.

Јелена је повремено размењивала мишљење и интерне шале са колегама, често певушила заједно да такмичарима слушајући их, повремено их бодрила машући рукама, али је често гледала у телефон и куцкала поруке, а повремено грицкала помфрит, који је био сакривен испод стола.

"Овакву Јелену смо и очекивали, она је несаломива", коментарисали су појединци у публици. У студију у Кошутњаку узаврела атмосфера и због неслагања чланова жирија и њихових вербалних дуела, али и због публике која је била активнија него обично, па су устајали и ђускали док су се такмичари презнојавали и под великом тремом покушавали да дају свој максимум.

Једно је сигурно, Јелена свој животни рецепт “бори се до краја и устани сваки пут кад паднеш” - храбро следи.

Прочитајте још - СТИЖЕ НА СНИМАЊЕ "ЗВЕЗДА ГРАНДА": Карлеуша се враћа из Кине

КОЛЕГЕ БЕЗ КОМЕНТАРА

ЈК је стигла последња од свих певача на снимање емсије. Многобројне новинарске екипе чекајући испред студија њен долазак јуриле су за њеним колегама, покушавајући да добију било какав коментар поводом скандала у којем се нашла, али нико није хтео да коментарише.

Марија Шерифовић је, на пример, узвратила питањем:

- Да ли сте ви нормални? Да то коментаришем?