Глумица Џени Молен шокирала је пратиоце објавом на Инстаграму у којој је признала да јој је син испао из руку и да је повредио главу

"У суботу увече ми је син испао из руку, због чега му је напукла лобања па је завршио на интензивној. Заувек сам захвална болници на помоћи и брзом деловању. Хвала свим медицинским сестрама, неуролозима, педијатрима и осталом особљу...", написала је глумица, иначе супруга глумца Џејсона Бигса.

"Нисам сигурна како се овај пост претворио у захвални говор на Оскарима, али... Џејсон, хвала Богу на теби. Хвала Богу, хвала Богу, хвала Богу! Била је ово трауматична недеља, али Сид је сада код куће и лепо се опоравља. Једе пуно чоколадних корнета и ускоро планира да умаче трешње у чоколаду. Моје срце је са свим родитељима који су се икад пронашли или ће се тек пронаћи у оваквој ситуацији. Нисте сами...", рекла је.

Њена објава привукла је много пажње, а обожаватељи и пријатељи су јој у коментарима слали поруке подршке.

"Ми смо стално испадали мами из руку. Не брини се, одлично ти иде! И маме испуштају", "То је толико страшно, не могу ни да замислим"... Хвала ти што си ово поделила са нама, овакве несреће се веројатно често догађају, али се сви боје да причају о њима", "Могу се поистоветити са овим, желим му брз опоравак", "Догађа се... Могло је бити и горе, драго ми је да се добро опоравља", били су само неки од коментара, преноси Б92.нет.