ПЕВАЧИЦА Ана Станић представила је у београдском "Дорћол плацу", пред пријатељима, колегама, новинарима и највернијим фановима, макси сингл "Изгубљено пролеће" са три нове баладе - "Дужан си ми остао", "Слепо" и "Болесни", које је потом извела уживо, уз "Електрик фанкс", "Вондер стрингс" и ди-џеј подршку продуцента Мете. У романтичном амбијенту, уз старински опремљену сцену, са фотељама и јастуцима, надахнуто отпевала и хитове "Молила сам анђеле", "20, 30 година" и "Више ниси мој", као и помало запостављени "Биоскоп", песму за коју је текст написао покојни Арсен Дедић. Управо ће Ана бити један од извођача на концерту посвећеном легендарном шансоњеру 30. маја у Сава центру. Станићева је најавила и свој београдски концерт, са симфонијским оркестром, 24. октобра у Центру за културу "Влада Дивљан".

Прочитајте још:Ана Станић: Баладе остају за сва времена

- "Изгубљено пролеће" је контраст онога што се од тог доба очекује и расположења које ове песме носе - објашњава Ана. - Ја сам комплетан аутор песама, а сарадници су продуцент и аранжер Мета у две нумере, и Вукашин Марковић као аранжер на трећој.

Станићева је на промоцији окупила шаролике госте - од "естрадњака" до дугогодишњих "тврдих" рокера:

- Видела сам нека много драга лица, а супер ми је што сам обрадовала и 40 фанова који су ми се јавили на друштвеним мрежама.

Многе је изненадила информација о месту одржавања Аниног београдског концерта 24. октобра.

Прочитајте још: Ана Станић са сином и Катарином Радивојевић у Бечмену

- Желела сам да урадим нешто неочекивано - открива певачица за наш лист. - Центар за културу "Влада Дивљан" је реновиран, дивно изгледа, и само име које носи је веома значајно и симболично. То је интиман прелеп простор, а пре тога, одржаћу концерте у већим градовима Србије.

НИНА БАДРИЋ МЕЂУ ГОСТИМА

ПЛАВОКОСУ певачицу је својим доласком подржала колегиница из Хрватске Нина Бадрић. Били су ту и Анин супруг Момчило Лаврнић, син Вук, брат Милан Станић, као и Зое Кида из "Земље грува", Данијела и Стефан Бузуровић, Бошко Јаковљевић, Бранко Росић, Марко Кон, Тамара Пауновић, Марија Тарлаћ, Драган Ристић ("Кал"), Радмила Хрустановић, а интересантно је да се, за микс пултом, о звуку бринуо Дејан Лалић Лале, члан "Ортодокс Келтса".