Концерт "Све било је музика" посвећен успомени на једног од најзначајнијих шансоњера и кантааутора са простора некадашње Југославије Арсену Дедићу одржан је синоћ у београдском Сава центру.

Један од најзначајнијих џез пијаниста Европе Матија Дедић, Арсенов син, предводио је оркестар који је пратио поп звезде и госте концерта који су интерпретирали незаборавне песме из богатог опуса славног шансоњера.

У специјалним џез аранжманима публика је могла да чује велике Дедићеве хитове као што су "Он ме воли на свој начин", "О младости", "Загрли ме", "Милена"...

Бојана Стаменов, Петар Грашо, Фрајле, Сергеј Цхетковић, Ана Станић и Арсенова супруга и муза Габи Новак оживљавали су ноте које су обележиле југословенску поп сцену.

Специјални гости концерта били су хор Колибри и клапа "Маслина".

Колибри су на велико одушевљење публике певали песму из југословенског филмског класика Влак у сњегу за који је такође музику написао Арсен Дедић, док је клапа Маслина изазвала овације својом интерпретацијом песама Дида мој, Да ми није моје дице, Маслина је необрана.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Ана Станић: Арсен Дедић ми написао текст и послао га возом

Између песама на синоћњем концерту глумац Драган Вујић Вујке читао је изводе из интервјуа Арсена Дедића и неке од његових песама.

Аутентични медитерански штимунг из опуса Дедића одушевио је београдску публику и протагонисти концерта испраћени су овацијама.