Рада Манојловић плени све својом искреношћу и непосредношћу, те отуда многе и није зачудила када је признала да је у потпуности остала без новца, што би практично немогуће било чути од њених колегиница.

Певачица је признала да је саму себе довела до банкрота како због нових песама у које је уложила позамашну своту новца, тако и због погрешних инвестиција о којима није желела да говори јавно.

- Снимам две нове песме, а ускоро ће и спот бити готов. Једну песму ми ради Цоби, он је одличан. Нисам због њега банкротирала него због неких других ствари. Тачно је да ће ме и овај пројекат коштати као светог Петра кајгана, али добро, не жалим паре, а очекујем и да ће ми се вратити уложено. Добре песме нису скупе иако се сви жале. Ако хоћеш добре песме, онда мораш добро и да платиш - истакла је за Свет Рада.

- Цоби ми пева пратеће вокале, али песма није дует. Свидела ми се песма коју је урадио Наташи Беквалац, па сам пожелела да уради и мени. Одмах смо се договорили око сарадње. Ја сам њега и раније звала, али до сада никако нисмо успевали да се уклопимо - закључила је Манојловићева.