Турски и домаћи медији преносе да је српску манекенку Тању Ђукић зверски претукао Турчин Чагри Тортоп са којим је две године у емотивној вези.

Над њом се насилник иживљавао седам сати у њиховом заједничком стану у насељу Ортакој у Истанбулу, а мотив је наводно била његова патолошка љубомора.

Турски медији су објавили фотографије повређене Српкиње, која од зверског злостављања има бројне модрице и подливе по глави и читавом телу. Она је сама пријавила насилника полицији.

"Претучена сам 2. јуна, након свађе која је избила око 20 сати. Дечко ме је сачекао колима након једног снимања, а чим сам ушла у ауто, почела је свађа изазвана његовом љубомором. По доласку у стан расправа се наставила, да би убрзо кулминирала када је почео зверски да ме удара песницама и шутира. Молила сам га да престане, али он се није освртао, већ ме је ударао где год је стигао".

Рекла је да је пала у несвест од удараца, али да се насилник није заустави већ је наставио да је злоставља и удара ногама и песницама.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ДРУГАРИЦА ПРЕТУЧЕНЕ ДЕВОЈКЕ: На рукама сам је носила пет спратова да је не убије

"Након тога ме је, повређену и прекривену модрицама и подливима, одвукао у собу и закључао. Трпела сам болове, била гладна и жедна. Претио ми је да ће ме избости и унаказити ножем будем ли покушала да изађем. Тек следећег јутра око 10 сати ми је отворио врата, након чега сам ја успела да побегнем из стана и пријавим га полицији", испричала је Ђукићева, о чијим језивим повредама сведоче бројне фотографије које су објављене у турским медијима.

Фото: приватна архиваЂукићева је казала да је потом исказ у полицији дала у присуству преводиоца.

Она је медијима испричала да је успела насилника да убеди да га неће пријавити, као што није ни претходних пута, само да све забораве и изађу напоље.

Фото: приватна архиваКада је коначно пристао, ставила је наочаре за сунце и прекрила модрице, а чим је откључао врата, Тања је побегла у оближњи кафић одакле је позвала полицију.

Рекла је да насилник није приведен, а да су по њу у Турску дошли родитељи из Србије.

Facebook/Tanja DjukicПовређена манекенка испричала је инспекторима и да се због свега што је преживела осећа и психички лоше. О свему је обавештена и Дирекција за јавну безбедност, која јој је пружила уточиште и сместила је у установу која се брине о жртвама породичног насиља.