Турски држављанин, чији идентитет није саопштен, брутално је претукао своју девојку Тању Ђукић, фото-модела из Србије, која последњих неколико година ради у Турској као манекенка.

Тању је Турчин са којим је била у вези претукао у њиховом заједничком стану у насељу Ортакој у Истанбулу, а она сад наводи да је разлог напада била његова љубомора.

Како преносе медији, Тања је као модел радила у Кини, Паризу, Калифорнији, Мексику, Индији, Либану... А у Турску је отишла пре две године на уговор од два месеца. Тамо је упознала дечка са којим започиње везу. Иако је све изгледало као да је у најбољем реду, пар почиње заједнички живот и тада за њу настаје пакао.


- Били смо две године у вези и живели заједно у Истанбулу. Редовно смо долазили у Србију, посећивали моју породицу, па чак и славили Божић и Ускрс са њима. Они су га обожавали, у Србији је био диван, али то је све, очигледно, била маска опасног психопате. Проблем је била његова љубомора. Насиље се дешавало већ после првог месеца наше везе, али сам увек прелазила преко тога јер није било толико озбиљно као сада, а он се увек извињавао, плакао, обећавао да никад више неће. Не могу да кажем, било је и дивних момената али заправо сада схватам да сам била жртва јер сам све време радила оно што је он желео, а не оно што сам ја желела - рекла је манекенка за медије.

- У недељу сам имала сликање, он је дошао по мене и почео да ме напада да сам флертовала са фотографом. Покушала сам да га смирим и да му објасним да није тако, да је све то у његовој глави и да мора да се исконтролише, али нажалост, нисам успела. Дошли смо у стан где ми је поцепао сву одећу која је била на мени, одузео телефон, закључао врата и спустио све металне заштите за прозоре како не бих дозивала помоћ. Онда је почео да ме туче чиме је стигао, ногама, рукама, песницама... Терао ме да признам шта сам радила на сликању, а ја нисам ништа могла да признам јер немам шта. Насиље је почело око 19 часова, а ја сам остала без свести око два иза поноћи, и тада ме је напокон закључао у собу и оставио на миру - открива Тања.


- За тих неколико сати тортуре крв ми је ишла из увета, уста, молила сам или да ме убије или да престане. Он ме затим одвукао у купатило, поливао хладном водом, а онда опет тукао још бруталније. Онесвестила сам се у једном моменту, а онда је он узео тастатуру и ударио ме из све снаге по глави. Када сам вриснула рекао ми је: "видиш да си ипак жива". Тада је узео нож и почео да ми прича како ће ме убити и како ме нико неће наћи, али да пре тога има још времена да ме мучи. Тукао ме чиме је стигао, док око два иза поноћи нисам потпуно изгубила свест. Тада је схватио да још један ударац може бити кобан и зато ме закључао и оставио - испричала је она језиву причу.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ТУРЧИН БРУТАЛНО ПРЕТУКАО НАШУ МАНЕКЕНКУ: Пала сам у несвест од удараца, наставио је (ФОТО)

Међутим, ујутру се наставило мучење.

- Пробудио ме ножем и рекао да наставља пошто сам се одморила. Плакала сам и молила, говорила сам му да га волим и да ћу му све опростити само да прекине. Питао ме је да ли ћу га пријавити, рекла сам да нећу као што нисам ни претходних пута. Молила сам га и говорила да је почео нови дан, да заборавимо све и да изађемо напоље. Ставила сам наочаре, прекрила модрице и подливе, само како бих га убедила да сам прешла преко свега и да ћемо да наставимо нормалан живот. Чим је откључао врата побегла сам у први кафић где сам позвала полицију - додала је манекенка.