МЛАДА певачица Милица Тодоровић је средином јуна објавила нови сингл "Доза отрова", који је наишао на одличну рекацију публике, али се она не опушта, већ наставља да ради пуном паром, припремајући се за највећи регионални фестивал популарне музике "Улаз", на којем ће наступити 13. јула на платоу испред Београдског сајма. Са 14 година, Милица је била најмлађа учесница и победница друге сезоне такмичења "Звезде Гранда". Прву песму објавила је 2005. године и наставила да ниже хитове. Морала је да сачека да постане пунолетна да би објавила први албум "Памтим ја", 2009. године.

"Доза отрова" је за само две недеље имала око два и по милиона прегледа на "Јутјубу" и процењује се да ће бити летњи хит. Речи песме су провокативне, а Милица је у споту заводљива. Певачица, у разговору за "Новости", истиче да је задовољна новим синглом и открива да је нумера била припремљена раније.

- Песму сам снимила у децембру, тада је урађен и спот, али је чекала своје време - објашњава Тодоровићева. - Средина јуна је идеалан период да је представим публици. Занимљиво је да је песма "Шоу програм" изашла прошле године, на исти дан, 13. јуна. Некако ме хоће тај број 13 (смех), мени је очигледно срећан. Нумера се допала публици, већ је певају на наступима, и још ми је драже кад ме сами питају: "Када ће 'Доза отрова'?" То је већ довољан показатељ.

На одличан пријем наишла су и певачицина претходна два сингла, "Иста ја" и дует са Мирзом Селимовићем "Авет", који спада међу најемитованије песме на домаћим радио-станицама. Милица истиче одличну сарадњу са певачем из Босне и Херцеговине, која је прерасла у пријатељство.

- Мирза је сјајан момак и драго ми је што сам са њим снимила дует - каже певачица. - "Авет" је врло емотивна песма, која је за кратко време нашла пут до публике, и често је чујем на радију, што ми је драго. Са Селимовићем сам током свих припрема за спот, песму али и промоцију, постала пријатељ.

Лепа плавуша је тренутно на слатким мукама јер прави одабир песама за нови албум, који треба да изађе до краја године:

- Волела бих да до децембра завршим албум, јер га толико спремам и најављујем да сам досадила сама себи, али Вага у мени стално нешто вага, па никако да се одлучим када је најбољи тренутак за то. Имам доста песама, а сада треба сузити избор и одабрати најбоље које ће се наћи на мом другом албуму.

ПРЕМЕЈЕРА НА "УЛАЗУ" МИЛИЦА каже да ће "Дозу отрова" премијерно отпевати на манифестацији "Улаз" и најављује добру забаву за посетиоце. - Волим наступе у Београду, а овом фестивалу посебно се радујем јер ће бити под ведрим небом пред више од 40.000 људи - рекла нам је певачица. - Бенд и ја припремамо озбиљну журку и надамо се да ће публика током вечери певати са нама моје хитове, али и хитове колега. Ово је феноменална замисао, волела бих да манифестација заживи и да из године у годину буде већа, и по посећености и по броју учесника.

Певачици полази за руком да успешно усклади професионалне обавезе и љубавни живот. У стабилној је вези са кореографом Милошем Пауновићем. Говорила је да жели да се оствари као мајка, а недавно је на једној свадби ухватила бидермајер, те се поново поставило питање када планира да стане на луди камен.

- Приватно је све у најбољем реду, Милош и ја уживамо у нашој љубави већ скоро пет година - истиче певачица. - О браку и деци повремено поразговарамо, али не планирамо још увек ништа. Када се деси, десиће се. Ми дуго живимо заједно, тако да је то као да смо у брачној заједници.

Прочитајте још: Милица Тодоровић провоцира новом песмом: “Да ми даш у вену” (ВИДЕО)

Њих двоје повремено и професионално сарађују, када Милош припрема кореографију за неку њену песму, а Милица открива да је он "прилично строг", али да је с временом схватио да је најбоље да је пусти да ради по осећају.

Тодоровићева нам још каже да ће лето провести радно, углавном на приморју, и да се нада да ће почетком септембра успети да оде на одмор. А до тада проналази уживање у обичним, малим стварима:

- Ових дана уживам у сунцу, медитацији, испијању кафе са пријатељима и одласку на тренинг.