Лена Ковачевић објавила је спот за најновији хит сингл “Само да ми је” који је, иако само у аудио верзији, од почетка објављивања у трендингу, на You Tube мрежи, за врло кратко време дошао у сам врх слушаности на радио станицама. Овај летњи хит сада је добио и своју видео верзију у продукцији “Looneyrama”.


Песма је објављена у издању “Magic Records”-а, музику је компоновао Дарко Димитров, а текст је написао Владимир Даниловић. Поред Лене, у споту се, као специјални гост, појављује Драгана Косјерина, позната водитељка РТС-а, и модел Саша Денчић.Фото:Irina Duplevskaya


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лена Ковачевић: Сав живот може да стане у један кафе


Лена Ковачевић је аутентичан српски аутор и извођач и за њу је карактеристична разноврсност звука, од џеза до поп нумера и светских хитова, изведених у посебном аранжману. Ленини албуми доживели су вишеструка издања, а она је до сада наступала широм Србије, региона, Европе и Америке. Недавно је одржала распродат концерт у Ботаничкој башти у Београду, затим концерт у Немачкој, уз симфонијски оркестар и ансамбл “Josef & Friends”, који предводи виолиниста Јожеф Жига, затим је уследио наступ на “Котор Арт” фестивалу са Биг бендом РТС-а, а у наредном периоду следи нов, аутентичан концерт у Београду и посебан наступ на Недељи моде у Милану, на ревији Сузане Перић.
Фото:Irina Duplevskaya