Ако ко ужива у тренуцима које проводи са својим наследником, онда је то звезда гранда Амар Гиле. Син Дарис је исти тата, а најчешће их можемо видети како на сликама - позирају заједно!

Осим што ниже успехе на топ листама слушаности, као и на живим свиркама где је неприкосновен, талентовани Босанац и први победник Звезда Гранда из Босне, користи сваки слободан тренутак да проведе у оквиру своје породице.

Прочитајте још - Звезде Гранда: Победник је Амар Јашарспахић

- Породица ме је променила. Распоредио сам по важности ствари у животу и отад немам дилеме када је моје слободно време. Ко пуно ради, мора много и да одмара, а мој највећи одмор је када се играм са сином. То ме насмеје, разгали и добијем нови елан у животу када видим његове насмејане очи! Сада је већ велики и добро зна кад идем на пут, кад се враћам, и чини ми се да сваки пут када дођем кући, Дарис се промени за по мало, као да порасте. Трудим се да распоредим своје време тако да не пропуштам тренутке у његовом одрастању и за сада ми иде сјајно. И јако ми импонује када чујем да смо исти на неким сликама! - рекао нам је Амар Гиле, један од најзапосленијих Звезда Гранда.