После хитова за Николију и Наташу Беквалац, снимила је сингл који ћете обожавати!

Талентована Теодора Павловска, уметничког имена Теyа Дора, једна од најмлађих балканских стипендиста чувеног Музичкoг колеџa Беркли, у Бостону снимила је свој први сингл “Да на мени је”, у издању издавачке куће Bassivity Дигитал.

"Иако сам песму “Да на мени је” прошлог лета почела да компонујем за неког другог, одмах сам осетила да бих баш ја могла да је отпевам. У то су ме касније убедили и моји пријатељи и колеге, Милан Радуловић Лаћа, наш познати текстописац и његова мама чувена Марина Туцаковић. Одмах сам у Београду снимила глас, док сам у Њујорку довршила аранжман са својим колегом, познатим америчким продуцентом Џерардом Барнсом.

Спот за песму “Да на мени је” сниман је у Београду и Њујорку, а све девојке које се појављују у споту су, како талентована музичарка открива, њене другарице.

Фото: Bassivity

Нема сумње да ће “Да на мени је” очарати балканску музичку сцену, јер Теyа Дора је поред очаравајућег гласа огромног опсега, школованог и у вишој школи соло певања у Београду и на Музичкoм колеџу Беркли у Бостону, изврстан музичар.

Са три претходне песме, једине које је до сада компоновала за српску музичку сцену, показала је да компонује само хитове. Овог месеца је у сарадњи са Цобy-јем написала музику за актуелни хит Наташе Беквалац "Дођи мами", а ауторка је композиције и текстова за песме "Нема лимита" и "Yin&Yang", које изводи Николија, а које су постале велики Јутјуб и клупски хитови.

Ова талентовна уметница, која је са само седамнаест година отишла да студира музику, у Америци је више година уназад ангажована у музичкој продукцијској кући у Њујорку, где ствара велике музичке хитове и компонује за телевизијске рекламе, серије и филмове.