Традиционално, 12. годину заредом, Жељко Митровић је у јулу испратио децу из Звечанске на летовање у Бијелу и на Рудник. Осим плаћеног пута и смештаја, Жељко и његова компанија "Пинк Медиа Гроуп" обезбедили су деци све неопходне ствари за безбрижно летовање, као и џепарац.

Осим што их је испратио на летовање, Жељко је децу обишао у Бијелој, дружио са се њима и том приликом им обећао да ће да дати све од себе да их обрадује пошаље на још једно летовање. Жељко је и ово обећање испунио, те је клинце из дома за незбринуту децу у Звечанској јуче послао на још једно летовање, овог пута у Будву.

Као и претходног пута, Жељко је малишанима обезбедио и поклон пакетиће за све - ранчеве, свеске, оловке и остали прибор за школу, као и играчке, слатки пакет и џепарац - а захвалност и срећа на њиховим лицима је за власника ТВ Пинк од непроцењиве вредности. Жељко је јуче дошао у Звечанску, како би се уверио да је све спремно за полазак деце у Будву, где ће провести осам дана испуњених најразличитијим активностима.

Он је заједно са директором дома за незбринуту децу Зораном Милачићем и министром рада, запошљавања, борачких и социјалних питања Зораном Ђорђевићем поделио поклоне и џепарац клинцима, и испратио испратио их на летовање.

- Два летовања за ову дечицу нису ништа специјално, ова дечица су заслужила да сваког месеца иду на летовање или зимовање. Пре свега, зато што сам ја дубоко убеђен да та њихова усамљеност није судбинска категорија, већ инцидент који треба да се превазиђе. То што су усамљени, не значи да су то изабрали, него им је то судбина наметнула. Мислим да је оваква акција и масовност оваквих акција директно учинила да се њихова позиција побољша. Суштина је у томе да не само да су срећни и задовољни, већ су захвални, тако да то побуђује нове акције. Њихова захвалност је стварна, искрена и исконска и не може се ни у ком смислу одиграти. Моје срце је пуно, пре свега јер осећам ту њихову захвалност, тако да ми је велико задовољство да их пошаљемо други пут на летовање и надам се да ће бити више оваквих акција до краја године - рекао је Жељко, дубоко ганут захвалношћу коју су му деца из Звечанске показала.

Власник ТВ Пинк ће се сасвим сигурно потрудити да децу без родитељског старања до краја године обрадује и зимовањем, а једно је сигурно - захваљујући компанији "Пинк Медиа Гроуп" и Жељку Митровићу, клинцима који детињство проводе ван топлине родитељског дома, враћен је осмех на лице, што је додатни мотив за још хуманитарних акција овог типа.