Певачица Мајли Сајрус (26) решила је да отвори душу и први пут се огласила након развода од свог мужа Лијама Хемсворта (29). Музичка звезда демантовала је у свом саопштењу коју је објавила на друштвеним мрежама да је варала популарног глумца и изнела је неке непознате детаље из свог живота

- Могу да прихватим да живот који сам изабрабрала значи да морам да живим отворено и транспарентно са мојим фановима, који ме воле, и јавности, 100 одсто времена. Оно што не могу да прихватим јесте да се каже да лажем да сам заташкала злочин који нисам починила. Немам шта да кријем - почела је Мајли.


- Није тајна да сам се забављала у мојим тинејџерским и раним двадесетим годинама. Нисам само пушила, заговарала сам се за марихуану, експериментисала сам са дрогом, мој највећи хит тада је био о игрању на таблетама и шмркању линија (кокаина) у купатилу. Сје*ала сам везе и варала сам у везама када сам била млада. Изгубила сам велики посао са Волмартом јер сам пушила из бонга. Избачена сам из хотела Трансилванија јер сам купила Лијам пенис торту за рођендан и лизала је, љуљала сам се кугли за рушење гола (вероватно једина жена у историји) - написала је Мајли.

Она је потом поменула какав је био њен и Лијамов однос у протеклих 10 година.

- Али истина је, када смо се Лијам и ја помирили, ја сам била посвећена. Немам никакве тајне овде да откријем. Научила сам из сваког мог искуства у животу. Нисам савршена, не желим да будем, досадно је. Одрасла сам пред вама, али суштина је, одрасла сам. Могу да признам многе ствари, али одбијам да признам да се мој брак завршио тако што сам варала. Лијам и ја смо били заједно деценију. То сам рекла раније и то остаје тачно, волим Лијама и увек ћу. Али, у овом тренутку морам да донесем здраву одлуку и да оставим иза себе пређашњи живот. Ја сам најздравија и најсрећнија већ дуго времена. Можете ми рећи да сам тверкујућа брђанка, која пуши траву, али нисам лажљивица - закључила је Мајли.