Драгана Мирковић још једном је успела да помери границе музичког спектакла на овим просторима одржавши концерт на београдском Ушћу пред фасцинантних 100 хиљада обожавалаца.

Фолк царица била је специјални гост на Мусиц wеек фестивалу који је у петак увече окупио љубитеље добре музике који су уживали у фантастичној продукцији, савршеном звуку, али пре свега репертоару, па су тако Драгану скандирањем дозвали на бину, а од првих стихова па до краја концерта хорски су је пратили. Драгана је била ганута оваквим дочеком па је често била на ивици суза а уз једну од песама је понета атмосфером клекла пред публику која је овај потез дочекала овацијама.

- Драги моји, хвала вам на свему, ганули сте ме заиста, обећавам вам да нећемо на следеће дружење чекати оволико. Овај концерт је мој својеврсни поклон вама, а ваш поклон мени је љубав и подршка које ми дајете - рекла је Драгана која је преко два сата без паузе певала своје велике хитове, направивши атмосферу која ће тешко бити надмашена.

Прочитајте још: ЈАЧА ОД ОЛУЈЕ: Драгана Мирковић спектаклом обележила сезону у Црној Гори (ФОТО)


Осим Драганиног, публика је у првој вечери фестивала могла да ужива у наступима Јелене Розге, Саше Ковачевића, Тонија Цетинског и Џенана Лончаревића.