ТЕК што се на фестивал пива спустила завеса, на истом месту, на Ушћу, синоћ је почела манифестација "Мјузик вик". Београдска публика, али и гости престонице, могли су да уживају у нешто другачијем музичком звуку од оног са "Бир феста", у хитовима регионалних, али и домаћих звезда, Саше Ковачевића, Јелене Розге, Тонија Цетинског...

На почетку вечери, у петак поп извођач Саша Ковачевић загрејао је присутне уз препознатљиве баладе, а потом су заплесали и у нешто бржем ритму. "Живим да те волим", "Могли смо све", "Случајно", "Једина си вредела", низале су се песме. Ковачевићеве нумере посебно су разгалиле женски део публике, који је углас певао, али уједно и све време фотографисао свог мезимца.

Нешто после сат времена, на бини је Ковачевића сменила Сплићанка Јелена Розга, и већ уз прве тактове "Ти си жеља мог живота" разнежила, али и расплакала своје обожаватеље. На њено изненађење, публика је Розги запевала и рођенданску песму, а на бинi јој је уручена и торта.

- Хвала вама на липом дочеку - узвикнула је Розга. - Славила сам много рођендана са публиком, овај је посебан. Ви сте жеља мог живота.

Са сузама у очима, наставила је у бржем ритму, па су се низале "Нирвана", "Циркус, "Цунами"... Таман што су се изређали новији хитови, Розга је публику вратила у нека давна времена, песмом "Дани су без броја", али и "Гинем", коју је отпевала са свега 18 година.

Прочитајте још: СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Драгана Мирковић покорила Ушће

Лепа Сплићанка, која је већ на почетку вечери атмосферу довела до усијања, није желела да сиђе са бине и прекине рођенданско славље, али је морала да је уступи свом колеги Тонију Цетинском. Цео њен концерт протекао је у слављеничком тону, а осим певачког дела, Розга се готово после сваке нумере обраћала публици и захваљивала јој.

УЛАЗ БЕСПЛАТАН УЛАЗ за посетиоце бесплатан је уз мобилну апликацију "KeepApp". Алкохолна пића стају од 250 до 300 динара, док је безалкохолна могуће купити за до 200 динара.

Са телефоном у руци, снимајући своју публику, нешто пре 23.00 пред посетиоце "Мјузик вика" изашао је Тони Цетински. Песме Опет си побједила" "Онај ко те љуби сретан је", "Када жена заволи" унеле су међу публику романтичну атмосферу, а Тони је у свом енергичном маниру све време ђускао на бини и комуницирао са публиком. Публика је све време трајања концерата пристизала, да би на крају вечери са друге стране бине било неколико десетина хиљада посетилаца.

Сутра посетиоце, за сам крај манифестације, очекују наступи треп и фолк извођача - Ангелине, Сениде, Саре Јо, Цобија, Маје Беровић, Џала Брата и Бубе Корелија и Катарине Грујић.