Певачица Нада Обрић поново се суочила са опаком болешћу. Први сусрет са карциномом Нада је имала 1999. године, а сада истиче да су лекари остали шокирана када јој се ова болест вратила, рекла је певачица у изјави за Pink.rs.

- Требало је у понедељак да идем на прву терапију, међутим остало је за следећи понедељак, јер након операције треба да прође месец дана. Све се дешава у следећи понедељак и мало сам нервозна, искрено, због тога. Ова терапија ми је уместо зрачења, то је сада неки нови метод, па ћемо да видимо шта ће да буде, а биће све у најбољем реду, шта да радим - говори Нада Обрић.

- На време је откривено, што је најбитније. Све је одстрањено, надамо се. Била сам у добрим лекарским рукама, сви су према мени били дивни. То је јако важно, да је на време. И лекар и ја смо мислили да је све бенигно, сто посто смо били убеђени, јер је било мало. Лекар је био у шоку, он не може да верује да се мени то дешава три пута, на три различита места. Он каже да је то толико ретко, да не памти - додаје певачица.

У наставку разговора за Pink.rs, певачица је рекла како због свог здравственог стања не жели да оптерећује своје најдраже који су нон-стоп уз њу. Нада говори како не дозвољава себи да клоне духом и да сваки дан максимално користи за уживање.

Прочитајте још - НАДА ОБРИЋ ТРЕЋИ ПУТ ОПЕРИСАЛА РАК: Обратите пажњу на ове знакове, певачица је открила детаље

- Наравно, моји брину. Наравно да није пријатно... Јако смо сви везани. Ћерка је била поред мене све време, 20 сати дневно је била поред мене у болници. Размазили су ме, искрено. Унуци ми говоре: "Нано, ми те волимо". Колеге, пријатељи, сви ме зову. Мислим да сам ујединила естраду. Често ме и у "Задрузи" спомињу - каже Нада за Pink.rs.

Нада Обрић Фото ATA Images

- У сваком треутку сам оптимистична. Наравно, ухвати вас моменат, жив сам човек. Али, одмах устанем, урадим нешто да се деси како би прекинуло да размишљам о томе. Не дам људима да са мном о томе причају и полемишу. Имам и ја моменте, али се нормално понашам, живим, сутра се нормално спремам да дођем на Пинкову прославу. Имала бих милион разлога да сада легнем у кревет и кукам, али шта добијам тиме? Правим деци пакао! Са друге стране, самој себи одузимам од живота. Сваки дан је велики! Борим се да уживам у сваком могућем дану! Тако живим и не дам деци и пријатељима да су депресивни и гледају само црно! Плакања нема, јер ништа тиме не добијам. Могу сваки дан да плачем, и шта ћу добити? Ништа! Биће онако како ће бити. Боли, не боли, ништа мимо света ја нисам. Има увек горе од горег - додаје певачица.