ПОРУЧУЈУЋИ  присутнима "Чувајте овај храм хедонизма", на крају сјајног концерта "Ван Гога" у петак вече у Зрењанину, током уводне вечери првог "Вурст плац феста", фронтмен Звонимир Ђукић Ђуле је на најлепши начин осликао импресију веома добре забаве "у авлији крај пута", то јест, поред главне магистрале у центру града на обалама Бегеја.

Утиску фино упаковане у шарени папир музичке приче, уз брундање моћних мотора, значајно су допринели расвирани чланови "Блек Металика трибјут бенда", звезде вечери "Ван Гог", као и уводни "Емпати соул проџект". Шмекерски, "на филинг" како се каже, спонтано су се уклопили у амбијент добро попуњеног дворишта, са више од 1.000 душа, истинских и искрених поклоника тврде, енергетски набијене рокенрол свирке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НОВИ ВАН ГОГ: "Море без обала као" плима са хитовима


Звонимир Ђукић Ђуле је, расположен и фасциниран мирноћом банатских сокака, уз поздрав фановима концерт "Ван Гога" отворио речима:

- Моја гитара је пореклом из Зрењанина. Фарбана је у некадашњој фабрици намештаја. Волим ову гитару, волим овај град и један аплауз за Фабрику намештаја.

Ђуле је, затим, од девојке која је продавала цвеће и коју је довео на бину, купио десетак ружа, које је поделио обожаватељкама у првом реду.

- Инсистирам да руже буду плаћене - додао је рокер, а затим у препознатљивом стилу на бину попео и шестогодишњу преслатку девојчицу Ђину из Меленаца, која је са баком и родитељима дошла на фестивал.

"Блек Металика трибјут бенд"

- Сада си редовни члан рокенрол клуба - обратио се девојчици којој је поклонио беџ и пожелео јој да се лепо проведе и ужива у свирци.

Прво вече "Вурст плац феста" на платоу испред истоименог популарног кафе бара у центру Зрењанина, одисало је спонтаношћу и присним односом актера и публике, која је у трансу певала хитове "Металике" и "Ван Гога" и заиста уживала, што су потврђивали и коментари одушевљених посетилаца.