Открићу вам да се спремам да се иселим одавде, иако имам 52 године, а о дестинацији још увек не могу да говорим. Не мислим да старост проведем овде, нити да моја деца одрастају у једној оваквој црној рупи која гута своје људе.

Трудим се да не пловим у говнима, него да јурим бистре потоке као што су фестивали у Тузли и на Бледу, важни су ми послови које радим, моја породица, најближи пријатељи и мој микросвет.

Трудим се да избегавам блато и фекалије које су око мене. Нажалост, то није увек могуће. Али, ето, живимо у полузатвореном одељењу поправног дома. Знам да звучим песимистички, али мислим да сам реални песимиста који сагледава ствари, према мом мишљењу, на прави начин“, рекао је глумац Никола Којо у разговору за портал Клиx.ба.

Којо сматра да грађани целокупног региона живе у изврнутој стварности, где су политичари звезде које ведре и облаче, креирајући животе свих нас. Наставља и да је то могуће променити тако што ће се сви окренути лепим стварима, а њих склонити из живота у сваком смислу, уз схватање да су они само њихови службеници који су код њих на плати, топлом оброку и свему осталом.Извор: Клиx.ба