ИВАНА Петерс открива да се група "Тап 011" распала зато што се Гоца Тржан и она нису подносиле. Црнокоса певачица, учесница такмичења "Твоје лице звучи познато", тврди да је колегиница била љубоморна на њено певање


И док су се Милан Бојанић, Петар Ступар и Ђорђе Пајовић одлично слагали у бенду, међу певачицама је владала нетрпељивост, која је и довела до тога да свако од њих крене на своју страну.

- Гоца је била љубоморна на моје певање, али није хтела да вежба. Много пута сам је терала да дође код мене да јој покажем како то боље да ради, али никада није дошла. Мислила је да је најбоља, а такви смо сви били у младости - каже Ивана.

Она објашњава да њих две никако нису успевале да нађу заједнички језик.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пред камерама се "растала" од мужа- Гоца и ја се нисмо добро разумеле док смо биле у "Тап 011" јер смо биле потпуно различите. Међутим, никада се нисмо отворено свађале, нити подигле глас једна на другу. Више је то био неки хладни рат који је довео до тога да свако крене на своју страну - прича наша саговорница, и додаје да се касније ситуација сасвим променила:

- Откада смо обе постале мајке и добиле децу, сазреле смо и постале блиске. Сензибилитети су нам сада много ближи и то ми се свиђа.

Популарна група обележила је деведесете године својим хитовима, а Ивана се присетила и лепих тренутака које су проводили на путовањима и наступима.

- Иако је тај период био тежак за нашу земљу, нама је било добро јер смо баш пуно радили. Нисмо знали шта се дешава око нас. Живели смо за те свирке, наступе и поклоне које ћемо са путовања донети нашим најближима. По два месеца смо били на мору, радили и одмарали се. Живели смо као породица - каже Петерсова.

(informer.rs)