Домаћи медији брује о томе да муж девојке Слобе Радановића прети певачу убиством, а сада се огласио и супруг Јелене Ђуричанин.


Наиме, Јеленином мужу засметало је што је она водила њиховог сина код певача, па је направио скандал. Ипак, бизнисмен каже да му уопште не смета што је његова жена већ седам месеци у тајној вези са певачем.


- Немам ништа против да се Слоба Радановић ожени мојом женом. Јелена и ја одавно нисмо заједно иако смо још увек званично у браку. Она је већ дуго слободна жена, тако да је апсолутно њена ствар то с ким се виђа, каже Марковић, који већ дуго живи у иностранству. Јеленин муж додаје да њих двоје имају искрен однос, тако да је међу првима сазнао да му се жена виђа са Радановићем.


Прочитајте и: Stefan Karić zaprepastio sve Zadrugare pričom o broju 22 i pokojnoj misici: Ona me prati svuda, sad i ovde


- Нас двоје смо у добрим односима и причали смо већ на ту тему. Немам ништа против њених избора, она је мајка моје деце и желим да буде срећна. Стварно не знам на ком је нивоу њихова веза, знам само да се друже, прича Игор, а на питање да ли је тачно да су "голупчићи" тренутно заједно у Москви одговара:


- Да, јесу. Јелена ме је звала да кренем с њом у Москву јер течно говорим руски. Отпутовала је тамо да лечи главобољу. Упознали смо се. Он је један фини културан младић", каже Марковић за "Информер".