АЛЕКСА Балашевић, син кантаутора Ђорђа Балашевића, на Инстаграм профилу открио је како се осећа његов отац, након што је у јавност данас доспела информација да је легендарни певач имао инфаркт.

"За све што питају како је мој тата... Не читајте новине, он поручује да ће се можда чак и борити на Мегдану како се осећа", написао је Алекса уз фотографију Ђорђа Балашевића у боксерском стилу.


Н
а друштвеним мрежама огласила се и његова ћерка Јована.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Ђорђе Балашевић имао инфаркт: Тренутно је у болници и уграђени су му стентови

"Да предухитрим све који ће ми поставити следеће питање. Тата је добро. Није се осећао добро, због тога је превентивно прегледан. Хвала свима који брину и имају разумевање због отказаног концерта", написала је.

Балашевић је, иначе, отказао вечерашњи концерт у Крагујевцу, а вест о томе обожаваоцима је јавила његова ћерка Беба.


"
Драги Крагујевчани и остала екипо која би дошла вечерас на концерт... Жао ми је што морам да вас обавестим да се вечерасњи концерт одлаже... Живот некад направи планове без нас и рачуна на наше разумевање и шта нам друго остаје... Здравље је у сваком случају најважније и ту тешко шта би могло да се дода... Ђоле каже да ће донети лекарско уверење ако буде потребе, а ја сумњам да ћете му ви икад тражити...За који дан ће бити све сасвим ок па настављамо... Молим вас за разумевање и стрпљење, тачан нови датум концерта јавићемо за пар дана, док све дође на своје. Наши смо", написала је Беба на Фејсбуку.

Балашевићев син
Алекса за Индекс је демантирао натписе о томе да је његов отац имао инфаркт.

"Била је то ситна интервенција коју је морао да реши", кратко је казао млађи Балашевић.

Лист пише и да је певач већ пуштен кући.