ТОКОМ избора потрчка поново је дошло до жестоке свађе између Лепог Миће и Марије Кулић. У једном тренутку они су се одвојили од стола и прошетали до софе која се налази у дневној соби.

Прочитајте још: Мина се покајала због секса са Јовицом: Игоре, волим те, криво ми је што сам имала било шта са њим (ВИДЕО)

Том приликом Мића је тражио од Марије да га пољуби у образ, што је Кулићева одбијала, а затим је певач пљунуо у страну. У целу расправу умешали су се и остали задругари, због чега је настала општа бука.

- Шири љубав, срећо, ајде, пољуби. Води љубав, а не ратове. Ево, љуби! Љуби ближњег свог. Ти си безобразна, сујетна! Ти си г*вно! Пу! Миљана ти кућу направила. Њу рабите! Њу рабите! Срам те било, мене када би хранила ћерка ја бих се обесио! Храни вас петоро доле! - викао је Мића.

Прочитајте још: АЛЕКСАНДРА И ДАВИД СЕ ЖЕСТОКО ПОСВАЂАЛИ: Фолиранту један, остави ме на миру!

- Ја подржавам Мићу, што не смем да га подржавам? Шта је проблем? Нападате га овде све време - рекао је Деан Стејин, а Александра Суботић је додала: Миљана то исто ради. Миљана је мене вређала исто на конто моје мајке!

(pink.rs)