Задругари су добили данас од Великог шефа задатак у ком је било потребно да се поделе у тимове, неки укућани били су намазани пеном за бријање, док су други покушавали да бацањем смокија исти залепе на лица својих цимера.

Такође, један део задругара бројао је колико су њихови цимери успели да залепе смокија на главе других станара.

Прочитајте још:ТРЧАЊЕ ЗА КАЗНУ: Снежана пресудила Дарији због "крађе" (ВИДЕО)

Прву групу чинили су Цобе, Тома Панић, Марија Кулић, Бане Чолак, Мирког Гаврић и Рада Васић. У другој су се нашли МЦ Дамиро, Јовица Путниковић, Миљана Кулић, Невена Арсић, Брендон и Давид Драгојевић. Владимир Томовић, Станија Добројевић, Доротеа Јовановић, Миљана Арсић, Мина Врбашки и Оља Бајрами били су чланови треће групе, а Маријана Зоњић, Дарија Стевић, Лазар Јеремић, Раде Васић, Марија Маринковић и Лепи Мића чинили су четврту групу.

Алекса Савић, Саво Перовић, Ребека Поповић, Бора Сантана, Злата Ђурковић и Сузана Перовић су били у петој групи, а Александра Суботић, Марко Петрушевић, Рамона Бегановић, Марија Јовановић, Деан Стејин и Снежана Илић су чинили шесту групу. Седма група састављена је била од Луне Ђогани, Николе Бокуна, Зорице Марковић, Немање Тошића, Бојана Гаћеше и Надежде Биљић. Осму групу чинили су Мика Васић, Гиба Васић, Адам Ђогани, Зерина Хећо, Ђуро Франета и Наташа Москва.

Прочитајте још:ПОНИЗИО ЈЕ ПОСЛЕ ОДБИЈЕНОГ ПОЉУПЦА: Лепи Мића одбрусио Марији Кулић да би се на њеном месту обесио (ВИДЕО)

Укућани су се одлично забавили у овој игри о чему сведочи њихово одлично расположење које је трајало све време. Након игре Велики шеф је посла укућанима писмо како би задругари знали која група је победила.

- Драги задругари, Велики шеф честита Александри, Марку, Рамони, Марији, Деану и Снежани на победи. Њихова награда налази се у поштанском сандучету, али пре него што узмете награду потребно је да Оља изабере три задругара који ће одмах очистити полигон где сте играли игру испред палате - писало је у писму.

(pink.rs)